Sponsring

Den största skillnaden är att sponsring kräver en motprestation i samma storlek som sponsorpengen. Vi blir alltså samarbetspartners och skriver avtal oss emellan. Motprestationen ska gagna Ölands Banks affärsverksamhet. Det kan handla om synlighet i form av loggor på kläder och skyltar, biljetter, event och aktiviteter för kunder och personal, samarbeten i sociala medier etc. Finns det chans att komma i kontakt med era medlemmar? Ni kan er verksamhet bäst och vet vilka möjligheter det finns till att exponera vårt samarbete på ett bra sätt. Kom med ett förslag på vad din förening kan erbjuda! Sponsorsamarbetet ska falla inom ramen för vår sponsorpolicy.

Läs mer om vår sponsorpolicy

Bidrag

En del av Ölands Banks vinst går till vår delägare Sparbanksstiftelsen Öland som i sin tur delar ut bidrag och stipendier för att stärka vår bygd och uppmuntra eldsjälar. Det skapar stimulans och arbetstillfällen, tillväxt och livskvalitet på Öland.

Sparbanksstiftelsen har inget vinstsyfte utan förvaltar och delar ut pengar till bygden i form av bidrag och stipendier. Sparbanksstiftelsen Öland verkar för  människorna på Öland och stödjer bara projekt som gynnar Öland. Både små och stora bidrag delas ut, och kravet på jämbördig motprestation är inte lika stor.

Läs mer om bidrag och Sparbanksstiftelsen Öland

Vi blir alltid glada när vi omnämns i positiva sammanhang. Genom sponsring, bidrag och stipendier vill vi verka för en sund utveckling och tillväxt i den lokala bygden.