Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet
Om oss
Carina Eriksson

Välkommen som företagskund

Vårt företagsteam hjälper dig med ett brett utbud av produkter och tjänster för att förenkla din vardag. Från att stötta nystartade verksamheter till generationsskiften och ägarbyten.

Två skidåkare

Trygga din pension

Du som företagare har ofta ett betydligt sämre skydd än någon som är anställd. Ett större ansvar ligger på dig. Ändå är det många som blundar för framtiden. Alla blir vi gamla någon dag (även du som driver företag). Boka en tid med vår försäkringsspecialist, så kan ni tillsammans ta fram en lösning som passar din framtid.

Mikael Hansson

Bli kund

Ölands Bank är en av Sveriges alla sparbanker (med Sveriges nöjdaste  bankkunder enligt Svenskt Kvalitetsindex, SKI 2023). Fristående banker som skiljer sig från storbankerna. Hos oss blir du personligt bemött. I en sparbanks grundvärderingar ligger att arbeta för en sund och hållbar ekonomi. Något som både du och samhället har nytta av.

Clas Helgesson

Mycket pengar över?

Våra förmögenhetsrådgivare hjälper dig att placera dina pengar. För ingen tycker ju om 0-ränteplaceringar, eller hur? Vi kan hjälpa dig både med ditt företags pengar och dina privata. Och som sparbank får vi både dina pengar att växa och samhället att utvecklas. Bra va?

Få koll på kassaflödet med Företagskollen

Företagskollen är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att få koll på likviditet, kassaflöde och mycket annat.

Analyser och omvärld

Aktuell omvärldsbevakning och makroanalyser från bankens experter, på Swedbank Insikt.

Vem får göra vad i internetbanken?

Det finns steg-för-steg guider som hjälper dig att lägga upp användare och att välja rätt behörigheter.