Hoppa till huvudinnehåll
Carina Eriksson

Välkommen som företagskund

Vårt företagsteam hjälper dig med ett brett utbud av produkter och tjänster för att förenkla din vardag. Från att stötta nystartade verksamheter till generationsskiften och ägarbyten.

Vi hjälper dig

Ingbritt Persson

Trygga din pension

Du som företagare har ofta ett betydligt sämre skydd än någon som är anställd. Ett större ansvar ligger på dig. Ändå är det många som blundar för framtiden. Alla blir vi gamla någon dag (även du som driver företag). Boka en tid med vår försäkringsspecialist, så kan ni tillsammans ta fram en lösning som passar din framtid.

Anders Leufvén

Bli kund

Ölands Bank är en av Sveriges alla sparbanker (med Sveriges nöjdaste  bankkunder enligt Svenskt Kvalitetsindex, SKI 2020). Fristående banker som skiljer sig från storbankerna. Hos oss blir du personligt bemött. I en sparbanks grundvärderingar ligger att arbeta för en sund och hållbar ekonomi. Något som både du och samhället har nytta av.

Karolina Johansson

Mycket pengar över?

Våra förmögenhetsrådgivare hjälper dig att placera dina pengar. För ingen tycker ju om 0-ränteplaceringar, eller hur? Vi kan hjälpa dig både med ditt företags pengar och dina privata. Och som sparbank får vi både dina pengar att växa och samhället att utvecklas. Bra va?

Spana in hela företagsteamet

Tips och råd

Analyser och omvärld

Aktuell omvärldsbevakning och makroanalyser från bankens experter, på Swedbank Insikt.