Hoppa till textinnehållet

Företag

Här hittar du kontaktuppgifter till de som i första hand hjälper dig med ditt företag eller din förening.

Anders Nordh

Anders Nordh

Privat- och Företagschef

0485-150 21

Frida Johansson

Frida Johansson

Chef Kundservice

0485-150 88

Obokade ärenden

Grunden till en sund och hållbar ekonomi är att skaffa sig kontroll över sin ekonomi. Vi hjälper dig att få koll på din ekonomi. Vi visar och guidar dig gärna i tjänsterna du behöver i din vardag.

Välkommen!

Rådgivning för företag

Grunden till en sund och hållbar ekonomi är att skaffa sig kontroll över sin ekonomi. Vi hjälper dig att få koll på ditt företags ekonomi. Vi visar och guidar dig gärna i tjänsterna du behöver för att få ditt företag att blomstra.

Välkommen!

Specialister

Vår försäkringsspecialist kan ge dig råd och guida dig bland pensionslösningar och andra försäkringar så att du får koll på din framtid. 

 

Vi är också stolta över att också kunna erbjuda dig som lantbrukare riktigt vass kompetens för att räkna på olika investeringar. Vår lantbruksspecialist är välrenommerad i branschen.

Ingbritt Persson

Ingbritt Persson

Försäkringsspecialist

0485-150 93

Lars Wiberg

Lars Wiberg

Lantbruksspecialist

0485-150 99

Förmögenhetsrådgivning

Välkommen till en personlig och modern kapitalförvaltning med utgångspunkt i era enskilda behov och förutsättningar. Vi erbjuder en modern förmögenhetsrådgivning med syftet att bygga upp och utveckla förmögenheter. Rådgivningen är anpassad till den ökade komplexiteten på kapitalmarknaderna.