Hoppa till textinnehållet

Turism 360 Energized 19 maj, 2022

Save the date - Turism 360 afterwork 11 november 2021

2022 är året då vi sätts på prov igen. Corona börjar ebba ut, men istället skenar energipriserna. Det sätter fokus på ett aktuellt ämne: hållbarhet. Det där ordet som kan innehålla så mycket. 

 

Det har satts ihop oändligt många powerpoints och skrivits spaltmeter med policyer, men hur gör man egentligen i verkligheten?

Ladda ner programmet

När: 19 maj, kl 10.00 - ca 12.00 + lunch

Plats: Ekerum Resort (Ekerumssalen), Öland

Pris: Fritt inträde. Vi bjuder på lunch.

Anmäl dig här,

Logga in med användarnamn energized och lösenord energized. Anmäl dig senast 13 maj. Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn gäller.

 

Innehåll 19 maj:

Gustav Stenbeck

Gain Sustain

 

Hållbarhet för besöksnäringen, vad innebär det egentligen?
Gustav talar från sin egen erfarenhet från dryga fem år som hållbarhetschef på Nordic Choice Hotels. Han delar med sig av hur vi kan göra besöksnäringen mer hållbar med fokus på det praktiska.

Johanna Larsson / Thomas Tiger

Region Kalmar Län

 

Vilka stöd och insatser kan du som företagare söka för ert omställningsarbete?

Roger Gunnarsson

Energikontor Sydost

 

Roger berättar om deras uppdrag och hur de kan bidra med kompetens inom energieffektivisering, t ex energikartläggning och hur du kan öka lönsamheten, och minska miljöpåverkan.

Anneli Nilsson

Ölands Bank

 

Hållbarhet som affärsidé? Att driva en sparbank som funnits sedan 1832.

Välkommen!

– Vi är övertygade om att vi kan lyfta Öland till ännu högre höjder om vi hjälps åt. Turism 360 är vår arena för alla som vill vara med och delta, knyta kontakter och flytta fram positionerna.

 

Vi hoppas att vi ses!

Johan Göransson

Ölands Turismorganisation

 

Visionen om Öland som destination. Johan och hans team berättar om två aktuella projekt som bidrar till hållbarhet på Öland.

Om Turism 360

Turism 360 är ett initiativ av Ölands Bank. Vi vill att Öland ska fortsätta att ligga i framkant som ett av Sveriges bästa besöksmål. Därför har vi skapat arenan Turism 360 - paraplyet där vi skapar olika sätt för oss att träffas och utveckla besöksnäringen på Öland tillsammans.

Sedan vi startade hösten 2015 har vi anordnat Turism 360, Turism 360 Springbreak - kick-offen för branschen, Turism 360 Forum - idélaboratoriet för att skapa tillsammans och Turism 360 Academy - en ledarskapsutbildning för branschen. Vi har bjudit in kända talare, öländska talare, oskarshamnsbor, talare från Mallorca, från Åre, vi bjudit in politiker, digitala gurus, verkställande direktörer, visionärer, ledarskapsexperter, och sociala-medier-drottningar, svenskar, danskar och spanjorer - så att du ska kunna inspireras av de bästa.