Hoppa till textinnehållet

påverkas du som bankkund av corona

Coronaviruset förändrar hela tiden läget – både på börsen men också genom beslut om resor och liknande som ställs in. Därför har vi samlat information om vad som gäller och kommer löpande att uppdatera dig om läget om hur du som bankkund påverkas.  

Amorteringslättnader för privat- och företagskunder

I den extrema situation vi just nu befinner oss i möter banken dagligen många privat- och företagskunder som påverkas av effekterna av covid-19. Företag med likviditetsproblem och privatpersoner som varslas om uppsägning är särskilt utsatta. Vi erbjuder därför vissa amorteringslättnader för privat- och företagskunder. Har du eller ditt företag påverkats negativt av coronaviruset och behöver amorteringsbefrielse? Ansök via någon av länkarna nedan.

Vi bryr oss om dig!

För att begränsa smittspridning och vara rädda om våra medmänniskor följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber alla att respektera dessa försiktighetsåtgärder på våra kontor. 

 

  • Om du har minsta tecken på förkylning eller sjukdom - stanna hemma. Ring oss istället på 0485-150 00.
  • Håll minst en meters avstånd till varandra, gärna mer
  • Om du besöker oss en tidpunkt då det är fem eller fler personer i kö i lokalen, ta då en kölapp och vänta utanför kontoret istället.

 

Vi kan genomföra många rådgivningar och möten över telefon. Boka en tid med någon av våra rådgivare så berättar de hur det går till.

Carina i kontorsmiljo

Mellan 13 och 18 år?

Skaffa Mobilt BankID

För att logga in på 1177.se behöver du en e-legitimation för att till exempel boka tid för provtagning och se testresultaten när de är klara.

 

Nu kan du som förälder aktivera Mobilt BankID till din barn/ungdom direkt i appen. Läs mer här:

 

Mobilt BankID till unga

 

Behöver du hjälp? Hör av dig till oss i tid så löser vi de tjänster du eller ditt barn behöver. Ring 0485-150 00.

Confident - female student outside school building with a bag on her shoulder

Smarta apptips för en enklare vardag

Med omtanke om de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena att undvika våra kontor och istället använda vår app eller vår internetbank för att göra dina banktjänster.